21 juni belooft een mooie dag te worden. Niet perse wat betreft het weer, want daar moeten we maar niet te veel op rekenen. Maar wel wat betreft activiteiten in Sassenheim!

Om 10.00 gaat de dag van start met de altijd gezellige braderie in het winkelcentrum van Sassenheim. Er zijn leuke kraampjes met allerhande spullen, maar ook foodkraampjes en kinderattracties! De braderie is de hele dag, tot plm. 18.00 uur. De kortebaandraverij start om ca. 13.00 uur op de Teijlingerlaan.

Stel je voor: Als je op de braderie start vanaf de hoek Hoofdstraat/Wilhelminalaan dan kun je helemaal tot aan de Teylingerlaan struinen langs alle kraampjes. Uiteraard kijk je eerst alleen naar rechts en neem je even een afslag naar een stukje J.P. Gouverneurlaan en Kerklaan.
Bij de Teijlingerlaan aangekomen ga je links af en neem je een kijkje bij de kortebaan draverij die daar vanaf ca. 13.00 uur aan de gang is. Op de hoek Teijlingerlaan/Westerstraat kun je een gokje wagen bij de totalisator. En daar kun je ook gezellig een drankje drinken!
Uitgekeken bij de paarden? Dan loop je weer terug naar de Hoofdstraat en loop je via de andere kant weer terug naar de hoek Haafstraat/Wilhelminalaan. Zo heb je alles gezien en overal van kunnen genieten.

Nu de weergoden nog meekrijgen… Maar dat kan de pret niet drukken.