Vrijdag 16 juni belooft een mooie dag te worden in het centrum van Sassenheim. Om 10.00 uur trappen de ondernemers van Winkelcentrum Sassenheim af met een gezellige braderie. Op de Teijlingerlaan zijn dan de voorbereidingen voor de harddraverij al in volle gang. De paarden zullen vanaf ca. 13.30 uur strijden om de felbegeerde eerste plaatst.

Braderie

De marktkramen staan Door het hele winkelcentrum: Hoofdstraat, (stukje) J.P. Gouverneurlaan en (stukje) Kerklaan. Er zal voor elk wat wils zijn. Voor de kinderen zijn er leuke attracties. De braderie begint om 10.00 uur en zal om 18.00 uur afgelopen zijn. Voor meer informatie kun je kijken op de Facebookpagina van Winkelcentrum Sassenheim.

Harddraverij

Vanaf ongeveer 13.30 uur gaan de koersen van start op de altijd mooie Teijlingerlaan. De start is ter hoogte van het Jacobapad en de finish is ter hoogte van de Jan van Brabantweg. Op de hoek Westerstraat/Teijlingerlaan staat de totalisator. daar kan iedereen al ruim voordat de koersen beginnen een gokje wagen. Gokken kan ook online via www.zeturf.nl. Op dezelfde locatie is ook een horecapunt, waar de bezoekers terecht kunnen voor een hapje en een drankje.

Hoewel het weer nooit een constante factor is in Nederland, ziet het er voor nu nog goed uit. Laten we hopen dat het zo blijft en dat we een fantastische 20ste editie van de Kortebaan van Sassenheim gaan beleven! Graag tot ziens langs de baan op op de braderie.