Het bestuur van Stichting Harddraverij Sassenheim is zeer tevreden over het verloop van de kortebaan draverij op 16 juni  jongstleden. Ook het bestuur van de Kortebaandraverij vond het weer een geslaagd evenement, te lezen in hun reactie na afloop van de korte baan in Sassenheim:

“Proficiat met de door jullie, als stichting Harddraverijvereniging Sassenheim, uitstekend georganiseerde Kortebaandraverij 2018 bij goed weer en met, vanwege het WK voetbal, redelijke publieke belangstelling. Een veld met toppaarden stond garant voor mooie sport met prachtige ritten op de kaarsrechte drafpiste aan het water van de lommerrijke Teijlingerlaan gelegen in centrum van Sassenheim. Dit alles deed de teller van Runnerz uiteindelijk staan op een omzet van € 18.971,00Jullie Stichting Harddraverij Sassenheim voor de 17e keer een kortbaandraverij organiserend en ooit begonnen met een omzet van circa € 12.000,00, is inmiddels gestaag doorgegroeid naar een omzet gedurende de laatste 10 jaren van circa € 20.000. Daarmede is jullie relatief jonge KB organisatie inmiddels verworden tot een stabiele factor in het KB circuit.
Alle lof voor de wijze waarop jullie met de vereende krachten van de vele vrijwilligers (de gele “Voorruiters”) ,de vele sponsoren en de Gemeente Teylingen wederom invulling hebben geven aan een zeer geslaagde kortebaaneditie!
Complimenten voor de stijlvolle en gezellige prijsuitreiking door burgemeester van de gemeente Teylingen mevrouw Carla Breuer in het Grand Café Graaf-Jan pal gelegen aan de kortebaan piste. Een dergelijke accommodatie met een sponsor terras aan het water en met zicht over het parcours geeft een kortebaandraverij een extra dimensie.
Namens alle collega’s wil ik jullie bedanken voor de bijzondere gastvrijheid en het welkome thuiskomertje!”

Als bestuur kunnen wij hier alleen maar op zeggen: volgend jaar weer!