Kindertoto

De kindertoto stopt

Vanwege de geringe belangstelling de afgelopen paar jaar hebben we besloten te stoppen met de kindertoto. We begrijpen dat het erg jammer is voor de kinderen die elk jaar wél mee deden. Maar, door de weinige deelnemers is een dergelijke wedstrijd niet meer leuk te houden.

Uitslag Kindertoto 2018

Dat een outsider de kortebaan in Sassenheim won, bleek wel uit de uitslag van de kindertoto: niemand gokte op het juiste paard ‘Ronny Brandt’ met nummer startnummer 16. Wel werd er 3x op de nummer 2 ‘Blackpearl Trans R’ (startnummer 8) en 6x op de nummer 3 ‘Cattuva Byd’  (startnummer 22) gewed. Na loting is dit de uiteindelijke uitslag.

  1. Merel Koning
  2. Thijmen Wesseling
  3. Bas Hijkoop
  4. Alex van Galen

Allemaal van harte gefeliciteerd met je prijs! De winnaars ontvangen hun cadeaubon thuis.

Volgend jaar weer meedoen?

Meedoen? Klik hier om het formulier te downloaden. Op het formulier kun je in één vakje een kruisje zetten. Dat is dan het startnummer van het paard dat jij denkt dat wint. De namen en nummers van de paarden vind je een paar dagen voor de harddraverij Sassenheim op deze website.

Als je de strook helemaal hebt ingevuld, moet je die afknippen en op de dag van de harddraverij inleveren voor 13.30 uur bij de keet van Meijer Bouw. Die staat vlak bij de finish, op de hoek van de Teijlingerlaan en de Jan van Brabantweg.

Als het paard met het nummer waar jij een kruisje bij hebt gezet wint, maak je kans op een leuke prijs. De week na de kortebaan draverij komen wij die prijs bij je thuis brengen.

Je mag meedoen als je 2 jaar oud bent, maar nog geen 15 jaar.

Let op: als meerdere kinderen hetzelfde paard goed hebben ingevuld, dan wordt er geloot om de prijzen!